O MAX MIX d'estiu. Ara que ja he sortit victoriós d'un llarg litigi amb Toni Peret i Jose Maria Castells per utilitzar el nom de tan afamat pupurri... Pero bé, deixem els esfereidors beats italo-vuitanteros per ocasions més efusives. Ja que l'època és època d'apoltronament en exclusives butaques de vímet, nits plàcides amb lleugers rumors marins, envoltat d'espelmetes, una cambrera amb pareo servint còctels lubrificants... Si algú coneix un establiment amb les característiques anteriors , que no tanqui terrasseta a les 2:00 i que no estigui a les Pitiuses, que m'ho faci saber...

Al que anavem... CASTELLS... Ja em perdonareu pero estic seguint simultàniament l'emissió del nou "Toc de gralla" i pot sortir-me una redacció més entrebancada del compte.

Cap de setmana realment calent (per catxondo) entre Fòrum i Rambla Vella. Uns perque es veu que continuen estassiats enmig de tanta multitut, i altres perque passen de cagar-se en déu i sa mare, a passar el rosari com la més fervorosa de les feligreses. O sia, ja ens ho creiem TOT. Som dignes d'estudi, la viritat. Algun satèl·lit que estava present en la tarda serrallenca va resumir-ho amb franca cara d'incredulitat: "Pero si estaveu tan fotuts..." Això ho assaborirem amb una cerveseta, en clar homenatge als companys del barri mariner. ANEM AL BAR ANEM AL BAR.

Una mica més avall... piquen fort. Pero no tan fort, es veu, com predeien per St. Joan certs estaments periodístics de l'entorn. Res res. Tranquilitat. Que si s'acava baixant marxa, tot s'arregla amb un efectiu gir traient cert mèrit al castell més important del rival. Comparem graus de veterania entre el 3d8 lila i el 3d8 ratllat??? Això només es pot assaborir amb un calimotxo, companys. I amb tintorro de tetabreak, molt millor/pitjor.

Pero s'ha de preparar la coctelera, eh? Les actuacions de Terrassa, Altafulla, Torre, Mataró, etc... abans d'entrar en època santmaginenca/santfelixenca (avui estic generós posant la barreta...) fa que la cosa es presenti exhuberant. S'han de provar els daikiris, caipirinhas, mojitos, cosmopolitans, bloody marys, negronis i manhattans... Uns més dolços que altres, uns més secs que altres... Tots diferents, cada un al seu moment... Per cert, avui a lamalla.net he descobert un nou terme per designar la trileta en versió borinot: TRIGRISA. Agafat amb pinses, podriem dir... A mi em sona més a nom de cóctel.

I aquí estic, amb el meu dry martini... les olivetes... tan relaxat. Llàstima que hagi aparegut del seu cau profund un escarabat famèlic, lleig, desagradable, fent rodolar una bola de merda tan grossa que per poc no l'engulleix a ell també. Flop, cap al forat!!! Crec que m'hi posaré una mica d'alfàbrega, a la copa.

"Three measures of Gordon's, one of vodka, half a measure of Kina Lillet. Shake it very well until it's ice-cold, then add a large thin slice of lemon peel. Got it?"


(10) Comments

  1. Anònim On 2/7/09 13:50

    Hola Eloi!!

    Ja m'has fet venir ganes, i he baixat al súper perquè em faltava l'ingredient principal per poder fotre'm un bon HENDRICK'S amb cogombre.

    Fins aviat

    Marc

     
    Alfonso On 5/7/09 17:15

    Hola, Eloi

    Sóc l’Alfonso, casteller de pinya dels Nens del Vendrell i autor del bloc www.pinyesicastells.blogspot.com. T’escric aquest missatge per agrair-te dues coses. La primera és que hagis posat un enllaç des del teu bloc cap al meu. I la segona cosa que t’agraeixo és que hagis ficat en el teu bloc referències a “Blade Runner”, a la Joy Division i al gran, sublim i inigualable ¡¡¡Mágico González!!!

    Trobar aquests tres símbols en un mateix bloc (a més d’alguns del teu perfil: Smiths, R. Bolaño, etc., etc.) han fet que em plantegi crear un club de fans (del qual jo faria de president, és clar) de “No només de ratlles viu el matalasser” :-D

    Salutacions i gràcies de nou

    Alfonso

     
    Anònim On 5/7/09 21:56

    Com tenim el temps per dissabte a Altafulla?pregunta si les tormentes podrien ser diumenge a la tarda, així potser hi ha uns canvis de dinàmiques...

    Salut!

    El Gitano de Balaguer.

     
    Anònim On 5/7/09 22:58

    Eiii

    Eloi, trobo a faltar una referència al nano que han estrenat a Terrassa!!!!

    com pots passar-ho per alt??

    Jordi

     
    ELOI On 6/7/09 9:34

    Hola Alfonso.

    Moltes gràcies per escriure i enhorabona a tu també pel teu blog.

    Bé, crec que t'has passat un pel amb el tema del grup de fans, pero si decideixes crear-lo, no oblidis avisar-me amb antelació. S'HAURÀ D'ANUNCIAR A BOMBO I PLATILLO DESDE AQUÍ EL MÉSQUERATLLES.

    SALUT I CONTINUEM

     
    Anònim On 6/7/09 14:54

    De fet, ja tens un grup de fans a la red eloi!! no siguis tant humil!

     
    ELOI On 6/7/09 15:05

    AH SÍ????????????

    NOSEDELOQUEMEHABLAS!!!!

     
    ELOI On 6/7/09 20:17

    Ep Jordi.

    Lo del nano del Codines ara ho he vist. No sé si posar-ho al FINET O AL VAAAAA PAREU-LO. Per tant, decissió salomònica. No ho poso. Si hagués fet l'ullet hagués sigut diferent. JA SAPS.

     
    Anònim On 6/7/09 23:11

    fuera fuera!!!!

     
    Anònim On 7/7/09 14:49

    se ma comentat que preguntes per mi... pero prefereixo seguir en la sombra

    salut!

    El Gitano de Balaguer