Tots ells sinònims del que en "castellano" seria "aguafiestas".

Peasso actuació a El Morell, no? I què contents que estem ara amb la canalla. Ja estan aquí!!! No se si imaginar-me dient la frase en qüestió a la nena de Poltergeist o a lo puto Gussilús.

Que quedi clar que no pretenc atacar a l'estat actual de la qualitat/quantitat de la nostra canalla ni als que estan treballant en aquest apartat. La meva crítica va dirigit als que s'han emocionat en excés per la solvència amb que la canalla va executar els castells de l'altre dia. Per mi, l'acció més adhient per qualsevol matalasser després dels pilars de comiat havia de ser: treure's la faixa i al mateix moment sospirar com a clara mostra d'alleujament. Per varis motius. Per el normal desenvolupament dels castells per la part de dalt, perque havien acabat les ganes d'assajar de la colla que ens acompanyava (home, ens van demanar una quarta ronda i no era qüestió de provocar una crisi institucional entre 2 entitats ben avingudes desde temps immemorials) i per la generossitat del mossèn del poble ja que gràcies a ell vam poder gaudir del microclima morellenc (segons Pedro Ortega) en aquelles hores de màxima exposició solar. Va quedar clar qui mana aquí???? Entre ronda i ronda (entra tercera i quarta, em refereixo) doncs el tema estrella amb el gran dels Guim era "Quina és la tècnica correcta per lligar-se les espardenyes de pagès" ? O sigui. Jo sempre me les lligo així... de l'altra manera (mitjançant demostració) és de maricona... Trobo bastant genial que l'Enric hagi identificat de manera maricona o no-maricona les modalitats de lligar espardenyes. El que dèia. JA ESTAN AQUIIIIII.

Al tema, doncs. Amb la canalla s'està treballant espectacularment bé i sembla que no tindrem problemes. Encara més. Sembla que pot ser de les millors fornades ratllades. Fins aquí correcte. Pero... com és que hem tingut problemes de la magnitut de la qual "no quiero acordarme"? El que ens ha passat no és propi d'una colla del nostre nivell. EP! Assumeixo part de culpa per la poca implicació de la majoria a l'hora d'executar la busca i captura d'aquests petits i preuats éssers. O de mantenir-los. No respondré a la pregunta, sobretot perque cadascú exposarà un motiu diferent. O no. I perquè alguns estan tant contents, ara? Doncs perque venim d'una situació bastant fosca. Pero sius-plau. Mire'm-ho en termes absoluts (els relatius aquí poden sonar a excusa) Que no haguessim hagut de fer aquesta actuació el primer dia a la Plaça del Rei? Sí cony, la mateixa que "ells" utilitzaran per substituir a la Confluència de l'Esperidió per celebrar algo. Perdoneu el tradicional lapsus (the others lapsus) Un 5d7 a meitats de maig és motiu de jòia? I un pilar de 5? Si així ho creieu, fotuts estem. Esperem als resultats que de debó ens fan somriure. Tenim un juny desèrtic que es farà llarg. Calma.

Buenu. I ara? Esteu tranquils amb l'actuació de diumege a Granollers? Granollers. A 1 hora de viatge. Tema escabrós, i en època de pretemporada... Tan de bo no, pero... a que pot ser un drama pel nombre de camises? NO NOMÉS DE CANALLA VIU EL MATALASSER, podriem dir. Torneu a la realitat els que somieu castells rient en excés, i si no, ja acabo i callo.

(13) Comments

  1. ru On 21/5/09 1:22

    atajasolaces! res més lluny de barallar-nos permetem que et negui la major...

    "...va dirigit als que s'han emocionat en excés per la solvència amb que la canalla va executar els castells... "

    creus realment que algú dels ratllats al morell es va emocionar en excés?? de les teues paraules es desprèn que "someone" va sortir del morell tant cofoi com a pallaresos'08 per exemple... si creus això, o jo m'he deixat de parlar amb algun individu excessivament filiç diumenge o definitivament no constatem les mateixes realitats!!

    ets un exagerat, altafullensis! amb carinyo, sempre

     
    ELOI On 21/5/09 8:38

    Oh!!! T'ho has pres com un atac personal!!!

    Potser caldria matitzar aquella frase meva que poses entre cometes. Pero sí que n'hi ha que van veure una actuació de mínims (5d7, 4d7a, 3d7 i pd5) com la pedra filosofal que ens portarà un altre cop cap a la teva estimada Pallaresos'08. Estic d'acord que n'hi ha per estar content amb la feina feta, pero no destaquem res més (sispli) Diumenge podrem treure més conclusions.

    Yours sincerely.

     
    Anònim On 21/5/09 14:29

    Mola aixòs. Com sempre sóc dels qui va amb els pobres, estic de la part del blogaire que escriu sobre fons "verd" . Serà que a la meva colla em sento sol quan s'escriu certes teoríes ( quasi totes equivocades, per sort) que no combreguen amb els capitans de la nau o que ho veuen d'un altre color. Lo fàcil sempre és rajar de com fan les coses els qui manen, rajar en el bon sentit i sempre constructivament. La pena? que a la meva colla això no existeix, i si ho fas, la doble lectura de les coses es fan on s'ha de fer, és a dir, amb el quintu a la mà al final de l'assaig i tallant la conversa quan s'apropa un dels mandos. Foteu canya des dels vostres bandos o bandes , que almenys jo , que porto una altra camisa, n'aniré aprenent.

    Lo friki

     
    Anònim On 22/5/09 16:43

    Diu l'eloi com es que em tingut problemes de la magnitud de la qual"no quiero acordarme".

    Mira eloi,jo aqui no et contestare perque crec que no beneficiaria la colla(amb algun aspecte)pero al dia que vulguis(fen al cubata de rigor) et contestare tots als dubtes que tinguis,que veig que son molts.

    TETE

     
    Anònim On 22/5/09 17:23

    per cert, qui tingui qualsevol dubte dels mes petits,estic a la seva disposicio i amb moltes ganes d'aclarir questions.

    TETE

     
    ELOI On 22/5/09 18:38

    D'acord Tete, pero no és la meva intenció demanar-te explicacions.

     
    Anònim On 22/5/09 19:32

    ja,pero com veig que tenim versions diferents et vull explicar"detallets"que no se si saps.

    I per cert crec que als draps bruts s'han de rentar al local,i no escampar-los per les respestives webs

    TETE

     
    Anònim On 22/5/09 21:24

    a veure si ara fotrem un documental de les nostres coses, com van fer els de la JOves...jausjuas

    i qui sortirà amb el cubata a la mà en plena reunió?
    qui dirà la frase: "puedo ser muy malo"
    chan chan...

    Jordi

     
    ELOI On 23/5/09 10:34

    Tete, marica. La conversa va star bé, per al final no em vas pagar el gin-tonic

     
    Anònim On 25/5/09 20:56

    ei Eloi.
    Trobo molt malament que al finet i pel mediu, no destaquis els dos pilars que ens vam treure de la màniga a Granollers.
    Ara, dels canalons que et devies fotre si, això si... fuera fuera!!!!

    Jordi

     
    ELOI On 26/5/09 8:20

    Canalons? FUERA FUERA

    És arxifamosa la CUA DE BOU que serveixen a la Fonda Europa. I els seus tovallons XXL!!!

    I sí. Els pilars de diumenge tenen tela... serviran perque ens enrecordem durant temps d'una actuació que no passa de mediocre (en quant a números) JA HI SOM!!!

     
    nando On 26/5/09 18:59

    quan parles de números, a què et refereixes? que fas com el paio de l'anunci de la free damm? que conta calories? xD

    ens veiem!

    salut

    nando.

    P.D.:feia temps que no deia res, i el primer que dic, va i és una parida...mare meua!

     
    Anònim On 28/2/10 14:24

    Hi everybody! I don't know where to start but hope this site will be useful for me.
    I will be happy to get some help at the start.
    Thanks and good luck everyone! ;)