Aviso. No se que li passa al teclat (o al blogger) que no puc accentuar correctament les paraules. GRIP NOVA??? Observeu. Esdr´´uixola, Ximpanz``e, Cap´´ullu. Juro que no faig trampes. Per tant, escrit sense tildes.

Ho reconec. Fa unes setmanes que no soc capaç de trobar cap tema casteller interessant (queda clar per tant, que no penso parlar del 9d7 d'ells, afirmo) Fins que aixo no s'animi un pel mes, res. Per tant... farem un petit kit-kat humoristic.

Una oda a la caloreta que arriba. A les manigues curtes, i a les no-manigues, i a la morenor obscena, al "long hot summer", i a la conya marinera, i ETC ETC. Amb la imminent pandemia, que ens queda? Si hem de follar, follarem amb mascareta igual (amb el sexe oral ja no m'aventuro a donar cap solucio) La Curia segur que es remoura escandalitzada per aquesta nova mesura i tindrem un motiu mes per portar-ho a la practica (Merde! Havia promes no parlar de politica...) I els imminents i crucials partits del Barça, tamb´´e (se m'ha escapat) mirem-los amb mascareta, que aixo del JuandeMadridismo i el Peter Cech xutant directe a l'``area (un altre) del Valdes, tambe son pandemies de l'ostia. O no?

APA -LI