Colofó rematadament genial de l'obra mestra de la ciència-ficció en format cine. Caçador caçat, l'abrumadora por davant la mort i l'acció definitiva que demostra l'amor absolut per la vida que està a punt de perdre. Monòleg final tret de la xistera per un Ridley Scott que va adaptar "Els androides somien xais elèctric?" de Philip K. Dick amb una visió fosca i trencadora, encara ara avançada al seu temps. BLADE RUNNER.



Aquí teniu un altre cop l'escena, ampliada i millorada, en versió original, pels qui vulguin delectar-se amb la tremenda veu del replicant de replicants Roy Baty. Com a curiosité, apuntar que en anglès no existeix la reflexió de Rick Deckard. Està clar que van pensar que els aspanyolitos necessitaven una explicació que fes entenedora aquesta honorable acció. "No hase falta que disses nada más"



M'hi jugo els meus pantalons blancs texans amb l'entrecuix esquinçat (devia aquest peasso guinyu al Matalasseritis) a que l'anonadament de Harrison Ford és tan real davant tal demostració, com que Rutger Hauer ha estat el dolent més impressionant que s'ha vist mai en una pantalla. Aquí i prop de la porta de Tanhäuser. I "la pose" amb el colom... com mola.

PD: les cassettes desapareixen, pero aquesta escena no marxarà mai. TDK forever.

(2) Comments

  1. Anònim On 24/4/09 3:32

    La voz en off se elimino en el montaje del director lanzado años despues.... hay madre!!

     
    ELOI On 24/4/09 8:57

    Claro claro. Pero en el "director's cut" en español no se eliminó.