Si hi ha dinosaures que han sobreviscut al canvi climàtic, per alguna raó serà. Sí, les meves conviccions són profundament darwinistes. Per tant, em toca afirmar que tot bitxo de tals característiques que manté l'ascendent sobre les joves criatures velocirràptiques de StaAnna, doncs és perque la teoria de l'evolució té en ell un clar i encoratjador exemple. A més de saltar-se a la torera la implacable norma de la cadena tròfica que diu que tota bèstia grossa es menja la petita, o ho intenta.

Dissabte, el Manel Nadal (el dino en qüestió) va agafar la presidència de la colla amb l'objectiu de tornar a marcar un nou camí dintre la nostra entitat. Amb la seva argumentació, va quedar ben clar que no busca cap revolució (doncs coneix la colla) pero sí busca una nova empenta segons els projectes plantejats. Si mirem enrrere per repassar la seva trajectòria com a cap de colla (94-95) podem veure que la seva etapa va ser clau per a que els Xiquets encaressin amb garanties el boom casteller. En aquells difícils i resclosits Xiquets de Tarragona dels primers 90, va iniciar i avançar en el camí dels folres (entre d'altres fites) que no és poca cosa. Doncs aquesta dada ja podria ser una mínima garantia per pensar que desde la directiva s'intentaran buscar noves vies per impulsar l'entitat. Tenim molts temes candents. M'agradaria que se'l recordés com el president que va deixar marques tan bèsties com les de la fotografia adjunta.

Divendres a l'assaig, el Manel em va deixar anar que no seria una junta presidencialista. Crec que tota junta és presidencialista pel fet de que és el mateix president qui marca fins a quin punt ha de passar tot per ell o delegar més les feines. O sigui, que un president omnipotent marca, i un president que sap confiar en els seus col·laboradors també marca. De totes maneres, crec que el vaig entendre. O sigui. A part de que gestionarà un equip humà força competent, aquí hi té molt a dir la figura del Gerard, amb un càrrec de recorregut ampli (coordinador) Veurem.

De moment, ja han pres l'encertada decissió de linkar aquest lloc d'opinió i entreteniment , per fi (d'un punyetera vegada) a la web de la colla. Està clar. És època de "chuparnos las pollas". I què passa?

(4) Comments

  1. Anònim On 10/3/09 14:14

    lo de l'exit del campionat de futbol sala ho deus dir per les bofetades que hi va haver, no???
    jejeje
    i el va pareulu, menys mal que el director del diari de tarragona és el Jaria...juasjuas

     
    Anònim On 10/3/09 14:15

    ah, que m'ho deixava.
    sóc el Jordi

     
    Anònim On 10/3/09 14:46

    però no és el Jordi Jaria del concurs eh

     
    Anònim On 10/3/09 23:07

    ai cony!!!
    doncs creia que si...
    això em passa per no tenir vida social a Tarragona.. cagun!!

    Jordi