Un altre maleït post per netejar la roba bruta de casa, quan molts no els hi agrada que entrin al seu quarto de rentar. Pero tranquils, matalassers, que no tenim cap calçotet serigrafiat sospitosament (i si és així, cargoleu-lo i "dingú" es donarà compte)

Ara tenim eleccions a la junta directiva. Som de les poques colles (la única?) que directiva i tècnica s'escull per separat, i no estan integrats tots dintre un mateix equip. És evident que hi ha més inconvenients que avantatges. Potser una adeqüació a temps d'aquest apartat en els estatuts (bufff, les cacarejades modificacions dels estatuts) hagués permès una més ràpida solució de certs conflictes passats, que per desavinences entre tècnica i directiva, van enquistar-se perillosament. És vital un bon feeling entre els que manen al pati d'assaig i els que manen als despatxos. Que vagin al mateix pas. Potser moltes vegades s'ha intentat que així sigui, pero també sabem dels cops que s'ha acabat com el rosari de l'aurora... que no es refereix a l'objecte devot d'una tal xica anomenada Aurora, sino a les processons de trenc d'alba que hi havia "antes".

Per cert, crec que el Jordi Andreu serà protagonista d'una xerrada a La Bisbal la mateixa tarda que escullim president. La del 28 de febrer. Una llàstima que no poguem acompanyar-lo tots. Li han encarregat parlar sobre tècnica castellera. Farà una demostració del seu deslumbrant i definitiu joc de cintura???

Ja està. Escrit curt d'stage de pretemporada. Una abraçada. Tinc ganes de sortir de l'exili tafullenc.

(4) Comments

  1. Leyre On 17/2/09 23:28

    ui!! veig (amb certa satisfacció no ho negaré) que tots estem igual...de morts de fàstig! és el maleït febrer...
    aprofita els darrers minuts dels trenta-quatre (i que en facis mooolts meeeeés fiuuuuuuuu).

     
    Anònim On 17/2/09 23:47

    els Capgrossos també escollim per separat cap de colla i junta administrativa. desconeixia que això fos poc comú; de fet em pensava que era el més habitual en totes les colles.

     
    Anònim On 18/2/09 2:16

    I ara rai, hauriem d'haver viscut aquella època en quan el cap de colla repartia el sobret a cadascu i comparar-la amb la d'ara! jejeje.A la meva colla també funciona així, tot per separat. Com si no hi haguéssin prous divisions fins hi tot en una candidatura única. Jo fa dies que que vull escriure això, però ja veure'm...o sempre ens podem escudar en la "llibertat d'expressió"?
    Felicitats noi, i per molts anys!

    Frikilandi

     
    ELOI On 18/2/09 8:55

    Reconec que no he estat gaire encertat en dir que "som de les poques colles (la única?) que directiva i tècnica s'escull per separat" A part de l'exemple mataroní i lleidatà, segur que en trobariem més...El que estic convençut és que la fórmula no és la millor. Gràcies per comentar-ho.