Per tots els que recelavem de l'estat de forma dels Castellers de Vilafranca enguany, pels que deiem que anaven a remolc de la Vella, pels que deiem que en aquest Concurs podia haver una debacle verda... aquí tenim el regal més preciós i contundent que ens podien oferir, per esvair fantasmes. GRÀCIES I FELICITATS!!!
Després m'he donat compte que havien doblat amb escreix la puntuació de la Vella (segons), la qual cosa encara apabulla més.
Pel demés, gran ritme i a les 15:00 cap a casa, una Plaça espectacular amb una megafonia que feia por, unes colles de Valls guerrilleres pero poc efectives, uns Capgrossos que me'ls esperava més forts, La JoveTGN en la línia esperada (línia bona, tot sigui dit) Sants i Lleida de fàbula, BCN normalets i els XiquetsTGN totalment irreconeixibles en el sentit negatiu (se'n recordeu de St. Magí fa MENYS DE 2 MESOS???) Ho analitzaré quan acabem la temporada d'aquí a 2 setmanes.
I sí, també hi havia Minyons pul·lulant per l'arena. Què us pensaveu?
L'speaker a lo Lluis Canut, un pel histriònic, pero resultón.
L'afició penedesenca realment llençada.
He trobat a faltar vales de degustació cervesera, per favor, tanta Estrella Damm...
I ja estem. Continua tot. S'apropa l'hivern. Matalassers, tornem a reflexionar?

(2) Comments

  1. MIA On 6/10/08 10:31

    Molt cert tot el que dius Eloi, qüasi q no faci escrit al blog, no??
    Vilafranca "ens ha fet callar" a tots, aquesta és la veritat. Ho han donat tot i han fet una demostració de "poderioo" increïble.
    La Vella ha estat un "quiero i no puedo"...Jo ho he vist així, encara hi havia opcions per intentar-ho si sortia el 4d9fa, però el 4d9 de Vilafranca ha estat com un cop de mall al mig del cap.
    A més, ha donat la impresió que els CAstellers de Vialfranca tenien contesta per tot el que fes falta...
    Xiquets...que us he de dir? Doncs q ànims, traieu totes les coses positives de la temporada, que en teniu moltes, i carregueu les piles de manera positiva de cara a l'any vinent.
    Apa, salut!

     
    Anònim On 6/10/08 20:33

    Reflexionem, Eloi, reflexionem....
    No cal parar ara les màquines en sec, esperem al final de temporada i fem una reunió on ens poguem explicar les nostres cuites, potser tots treuren conclusions més serenes que no pas ara, quan encara cou la patata del concurs, Tinc la sensació d'haver-me preparat per la mitja marató de Tarragona i finalment només correr els primers tres quilometres, tinc ara aquesta sensació, però ho hem de superar
    Salut
    Manel