Aquí el meu humil homenatge, en aquesta instantània que capta el precís moment en que Eddie "Llampec" Felson i Minnessota Fats (el Gordo de Minnesota) comencen la definitiva partida que tanca la magninininifica "El buscavidas". Anys més tard, Eddie Felson seria el mestre i després rival d'un jove interpretat per Tom Cruise a "El color del dinero".

A "el buscavidas" vaig trobar aquest monstre anomenat PAUL NEWMAN en plenes facultats: atormentat , perdedor, alcoholitzat, autodestructiu, trampós... pero quin encant, quina patxorra... en definitiva... QUÈ CABRON!!!

(9) Comments

 1. Anònim On 29/9/08 0:02

  Gran actor, inolvidables escenes em venen al cap i la injústia d'un oscar només...per sort els seus films quedaran en la nostra memòria colectiva

  La meva favorita: "La gata sobre el tejado de zinc"... IMPRESCINDIBLE


  joan

   
  Anònim On 29/9/08 0:03

  us feu grans, xecs!!

   
  Anònim On 1/10/08 18:49

  Marcado por el odio,hace de roki marciano. y aquella q se zampa 50 huevos duros . Puro talento.

  sergio

   
  eloi d'altafulla On 1/10/08 20:26

  Un incís, Sergio. Fa de Rocky GRAZIANO.

   
  eloi d'altafulla On 2/10/08 9:32

  Més concretament, el protagonista es diu Rocky Barbella i està basat en la figura de Rocky Graziano.

  La peli dels ous durs és "La leyenda del indomable" on fa de presidiari i es passa tota la peli que s'escapa i el trinquen, s'escapa i el trinquem...i anar fent. LA MARE QUE EL VA PARIR.

   
  MIA On 2/10/08 11:05

  Jo la q recordo, és la q fa de "dolent" en una empresa. Forma part de l'executiva i contracte un "home de palla"...La peli no recordo com es diu però la vaig trobar d'un humor genial, encarq q crec q no va tenir massar resò.
  Salut!

   
  eloi d'altafulla On 2/10/08 12:23

  Huguet. Aquesta que dius és "El gran salto" dirigida pels germans Coen. Un humor genial típic d'aquests 2 pajarus.

   
  Arnau On 2/10/08 17:22

  No li toqueu massa al tema a l'eloi, que no veieu que està molt sentimental!!!! i als Xiquets el volem a tope!!! no tristot!!!

  ànims eloi!!

   
  MIA On 2/10/08 19:45

  Segur q estarà a tope diumenge, no patiu. Només cal q li recordeu a prendre's l'infusió d'alfàbrega q es pren cada matí, res més ;-)
  Salut!