Ja ho ha tornat a fer. La Berta Castells, la Berta per tothom, la Pitu per la meva dona Íngrid/la seva germana gran, la Bekkkka per ma filla/la seva neboda numer one...doncs la meva cunyi Berta tornarà a competir en uns Jocs Olímpics després d'haver estat fa 4 anys a Atenes. Hi ha hagut una mica de suspens perque al no tenir la mínima A, depenia del criteri/gustos/manies/ganes del gran capo Odriozola. Pero ara ja està fet.

D'aquí poc començaran a arribar l'acreditació i les caixes amb tota l'equipació olímpica indispensable (a més de les prendes purament esportiva, hi podem destacar el tratje al més pur estil escola d'Opus Dei, les sabates de mig tacó i el barret, tot per la inauguració i cloenda) Després arribarà la competició on passar a la final olímpica ja són "figues d'un altre paner" (en jerga Rogerística-Matalasseritisca seria "figues from another paner"), més que res perque el nivell és escandalosament alt, i quan dic escandalosament em refereixo als escàndols que cada vegada esquitxen més la modalitat del llançament de martell amb moltes topwoman ausents per doping. Ho sento, pero jo que se el físic que te la Berta, i el que entrena, puc admetre que n'hi ha moltes amb millor tècnica que et poden llençar 3, 4 o 5 metres...pero quasi 10 metres NO POT SER!!!! La Berta ha estat subcampiona del món juvenil i bronze en dos europeus juniors (a més dels 6 títols de campiona d'Ejpañia i els 11 records estatals) i a partir d'aquí, van començar a passar-li davant d'una manera estratosfèrica i sospitosa, tota una legió de ruses, bielorusses, ucraïneses, cubanes, xineses, etc... que fa esgarrifar. No m'ho crec.

Un altre cosa ja serà passada la competició, la millor part de tot això, que és la convivència amb els demés cracks en la Vila Olímpica. Una autèntica voràgine, tot de cosos joves i lluents en l'esplendor de la vida, disposats a no perdre cap oportunitat d'interrelacionarse (no em malinterpreteu, punyeterus. Hem refereixo a conversacions, fotos i intercanvis d'adreces d'e-mail... pero ara que ho dieu...a mi m'ha ensenyat fotos de farres olímpiques de l'edició 2004, amb cares ben conegudes per tothom, i tela cagati luritu) Tinc dubtes preocupants sobre aquest tema. Imatxineu-vos que també conviviu a la Vila Olímpica, i tot estant a la piscina, us tireu en bomba i esquitxeu a tot l'equip de voleibol femení del Brasil...o en una festeta al pis dels regatistes neozelandesos, tot ballant, li fots un cop de colze a la totxa de Manu Ginobili, o li fots el cubata per damunt a l'Elena Isinbayeva...i se't queda mirant d'aquella manera que només et pot mirar l'Elena Isinbayeva... Què fer???
En definitiva, disfruta d'aquest privilegi. Berta "CASTELLS", com no podia ser d'una altra manera. PIT I AMUNT.

(3) Comments

  1. Anònim On 30/7/08 20:11

    A mi també m'agradaria saber més bé quin físic té la Berta.

     
    Anònim On 30/7/08 21:57

    Felicitats Berta !!!

    Eloi, hem de parlar d'això de l'equip de volei femení de Brasil...

    joan

     
    Anònim On 4/1/11 15:43

    Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

    - Daniel