Alguna cosa excitant està aconteixent a Tarragona "la increïble" (segons la revista Descobrir Catalunya) Estic parlant de castells. De 2 setmanes per emmarcar. Calentes. Festives. ACOLLONANTS

Que la Jove vagi a fer el que va a fer, és lo esperat desde fa un temps... per què enganyar-nos. La cosa està així, doncs, perque els Xiquets tornem a sorgir amb aquesta explosiva dinàmica positiva que alguns anys ja s'havia fet evident. Parlo d'explosiva perque fa 2 mesos ningú hagués donat un duro per naltros, i perque el que pot arribar a ser m'aventuraria a dir que alguns el consideraran com un affaire paranormal. Pero no. Tot això és fruit d'una manera de treballar de fa uns quants anys (al 2007 ja es mostra una bona eficiència en el 3d9f), d'un curtiment per haver superat situacions durilles (greu caiguda del 2008) i d'un caràcter intrínsec al fet de portar aquesta camisa tan particular i l'escut més preciós de tots (AFIRMO) Quan al "3Rondes" de diumenge passat es van anunciar les nostres intencions, l'expressió que es va fer servir fou "UAUUUU QUINA SANTA TECLA ENS ESPERA" Doncs això. Estem.

La qüestió és que comencen a mostrar-se tàctiques motivadores força punyents. Desde el "team purple" (segons un guiri que va penjar vídeos de StMagí al youtube) estan tirant via facebook per la via espartana. I a simple vista et fa posar tiesu, la veritat. ÉS LA GUERRA. Uiuiui. En seriu?... Després s'aclareix que la guerra és contra ells mateixos... Llàstima perque estem perfilant abdominals d'una manera... Desde el "team red stripe" es va optar, abans de la festa major petita, per començar l'assuntu amb les samarretes negres del OUR TIME IS NOW. Castellers i castelleres en plan "aquí estic jo, què, què de què". O sigui, un bon desplegament de testosterona (si ens fixem atentament amb les fèmines de la samarreta matalassera, segurament faltades de tal hormona, no estan)

Bé. Realment penso que estem davant d'un dels moments més apassionants de la història. Castellers històrics amb la camisa pseudoretirada a l'armari s'han apresurat a passar per l'assaig per veure què passa. A veure si després de tants anys, us penseu que es perdran això. El primer pas està donat. Hem catat el 4d9f i tothom se'l creu (fet inèdit a StaAnna) La gent ve a assaig i cada dia veiem cares noves. Ho estem assimilant. Analitzant. Fent càbales. Interioritzant batalles pròximes (contra els castells, en aquest cas) i preveient imprevistos d'última hora o algun mal assaig. Comencem a estar-hi avesats. Castells de 9, tripletes, pilars... AL LORO com diria aquell.

L'11S és la prèvia, i després... Peaço setmana, gent. CAL DIR QUE HO HEM DE DISFRUTAR?


PD (com és de costum en aquest blog): potser és el post més patriòtic que m'ha sortit mai. Serà cosa de la cinteta que em van regalar a Igualada amb tot el carinyu i socarroneria del món. Serà que està fent efecte...

(4) Comments

  1. Anònim On 10/9/09 0:01

    Tal com deiem: potser alguna cosa està canviant...

    Hem sigut, som i serem.

    Bonic escrit txon.

    Enrikot.

     
    Anònim On 11/9/09 0:13

    http://www.youtube.com/watch?v=f95i4hBvi_w&feature=related

     
    Anònim On 12/9/09 14:16

    Estic d'acord amb tu Eloi alguna cosa esta cambiant en aquell pati!!!

    Ara ens toca fer historia a naltros i aixo pasa pels tres dies d'assaig tots al pati i que ningu dubti en la tripleta (jo com sona aixo).

    TOTS AL PATI I AMUNT XIQUETS!!!!!!

    Jordi P.

     
    Anònim On 12/9/09 15:23

    Més preciós i més patidor , bonic escrit també . Sergio