No se si ja l'heu vist algun cop per TV o n'heu sentit a parlar. La qüestió és que farà uns 4 anys, uns cocos de la Pompeu es van currar una joguina tremenda. Si a començaments del segle XX es va crear el Theremin per a major glòria de les venideres pel·lícules de ciència ficció, 100 anys després es crea aquesta espectacular i enginyosa taula per aunar creació, entreteniment i didàctica, amb l'afegit de que es va idear espressament per a ser utilitzat alhora per tantes mans com es vulgui (sempre tenint en compte la corpulència dels participants, ok?) El traste es diu REACTABLE. Només n'hi ha 10 en tot el món, repartits en diferents museus de la ciènica, i entre ells el CosmoCaixa. Ganes tinc ja de que ma filla tingui edat per fer una visita. Ah! La senyoreta Björk Gudsmundsdóttir, sempre a la última ella, s'en va comprar un per a ella soleta, i de tant en tant el va ensenyant en els seus concerts.

VEAN, SIGNORAS I SIGNORES (IMATGES NO APTES PER ACÈRRIMS FANS D'IMMARCIBLES GUITAR HEROS)

2 DEMOS DE COM FER ANAR L'ASSUNTU...




I UNA JAM SESSION



EM SEMBLA L'ÒSTIA

(4) Comments

  1. Anònim On 25/7/09 20:31

    L'any passat els Castellers de Vilafranca els vam portar a Cal Figarot. Primer es va fer una demostració on la gent podia fer-la servir, i desprès va haver-hi una sessió d'un dels seus responsables. Molt recomenable!

     
    Jordi Sagués On 27/7/09 5:34

    El reactable!
    En la meva dinàmica d'anar aparcant projectes, un altre dels que tinc a la llista de fa temps i temps és fer-ne un.
    Les instruccions les vaig trobar a: http://musa.poperbu.net/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=1 i sembla tan fàcil!

     
    Anònim On 1/8/09 10:43

    Eloi! Al Cosmocaixa pots anar-hi amb la Nora quan vulguis. Total només val 3 € l'entrada, si fossis mestre seria gratis, i passaràs un dia de puta mare. Un consell, no entris a la botigueta t'hi deixaràs la targeta. Això ho hem de portar a la Travi en un concert dels diumenges, només cal convèncer al Jota.

    Una abraçada.


    MArc

     
    Anònim On 18/8/09 17:29

    Totalment d'acord amb tu amb el tema de la grua. Això és intolerable, tenint en compte que tot això ve després del merder del pàrquing de Jaume I.