Per fi li hem vist la cara! Desde fa un parell de setmanes... i la veritat és que ens hem posat catxondos...picantons... Molts ja fa mig any que ens "l'imatxinabem" i no se si així o d'una altra manera, que a tot li podem trobar matissos i múltiples variables, pero més o menys la cosa comença a agafar forma.

I és que en una colla com la nostra, en que el 4d8 moltes vegades ha sigut una d'aquelles asignatures toston que saps que estudiant l'últim vespre, traient amb cert nerviosisme aquella mítica xuleta arrugada i esgrogeïda, i aprovant ni justet ni sobrat... Doncs que sempre se l'hem pres com un castell poc motivador, més maldecap innecessari (HERETGE!) que altre cosa. O sia, plantem un panzer indestructible i s'acaba la història. Per cert, panzer que ens va ajudar a assaltar el 4 amb l'agulla fa 2 anys. Poca broma, doncs. 4 amb l'agulla que més d'un veu com a castell clau de cara al Concurs, pero en aquest cas penso que tenim un problema anomenat "canalla gran".


Aquí vull tractar dels assajos d'un 4d8 diferent per lo lleuger que és, al qual li falta mooolt assaig i méeeeeeees psicologia. Incidir en la feina a quarts i quints, que són el que queden més debilitats, i gestionar (opinió personal) la possible aussència d'algun crack. Perquè s'assaja aquest castell i amb aquestes característiques? Algú de la tècnica pot esgrimir que hem de canviar d'una vegada per totes la manera de treballar-lo (és un bon motiu, no absolutament necessari) Jo estic convençudíssim quin és el veritable motiu. I SIIIIII......? Ha quedat clar? Sabem quins han de ser els grans objectius de la temporada en forma de 3d9f i 5d8 (tal com va deixar clar el petit gran cap de colla quan s'hi va posar) i anirem sense complexes a afrontar-los, pero si els aconseguim abans de la gran cita d'octubre, què? I SIIIIII...?


Sense que hagi servit de precedent el debat de fa 15 dies sobre els objectius de la temporada on vaig mostrar el meu desacord amb el "ponent", el qual ens volia transportar directament a un viatge oníric interestelar, m'ho miro tot amb un cert esberament, més que res perque s'ha acabat d'una puta vegada aquest cony de més de maig (heu vist el rànking, companys?), perque pel carrer veus coses més estimulants, perque les finals de la NBA em fan rememorar la meva pubertat, perque l'assaig de divendres passat va ser txupi, perque tots ja esteu més tranquils amb el Nàstic, perque el Reus no pujarà (previ judici ràpid a en Ramon Maria Calderé) i a Reus precisament serà (gràcies, ganxus) on podem començar amb bon peu (qui s'enrecorda de St. Jordi?) Per cert, què tal si dissabte fotés bo i diumenge plogués? Més precisament a tot el Baix Penedès? M'explico?

(2) Comments

  1. Anònim On 9/6/08 14:32

    T'ha agradat el qd9??????????

    no et crec...

    Jordi

     
    ELOI On 9/6/08 15:58

    Tens una mica de raó, Jordi. Simplement celebro que torni i que incorporin una secció de varis o notícies, que féia falta. Evidentment, molts de naltrus primem veure l'execució dels castells i els seus deitalls, i aquí és on necessita millorar molt. Les imatges dels castells de la Jove al Vendrell han sigut HORRIBLES. Com horrible ha sigut l'entrevista a la nòia xiripitiflautica dels Minyons que acabava de pujar al folre. El demés, com sempre, pero tampoc té tant marje de millora (millorar una cara maca com la de la Carni seria de matrícula) Faré una petita variació en l'apartat "Finet i pel mig", vale?