No haviem d'actuar els Xiquets de TGN a les Fires de Maig de Vilafranca? Per diversos motius (aquest mes de maig ens matarà) es va haver de renunciar a participar-hi i avui, doncs, s'ha realitzat la diada sense les nostres ratlles. Pero aquí un servidor ha sigut l'únic matalasser capaç de donar la cara i anar a veure què passava i què ens perdriem a la capital del Gran Penedès. La veritat és que m'ha extranyat molt no veure (excepte alguns serrallencs) cap més tarragoní (ni matalasser ni de la Jove) ja que no teniem diades que ens ocupessin, i això m'ha fet sentir una mica "freaky" entre afeccionats locals, afeccionats de la Bisbal, Bartolí&Co. i periodistes diversos. De totes maneres, val a dir que hi he anat amb les condicions ideals per disfrutar d'una matinal primaverenca totalment relaxada. Aquestes condicions són: amb la dona i la nena, amb el cotxet de la nena, amb el diari sota el braç, amb poca atenció en la majoria de les construccions (digueu-me heretje), sense esperar la ronda de pilars (uuuuuuh uuuuuh, fora fora!!) I AMB EL FANTÀSTIC GLOBUS DE LA MINNIE MOUSE (el que surt a la fotografia) lligat al cotxet de ma filla, que tan insistentment m'ha demanat quan ha vist al venedor, que avui ha fet l'agost, el molt puta.

Parlem de castells? Doncs resulta que avui els Castellers de Vilafranca volien provar el primer castell de 9 de l'any i un "rara avis" anomenat 3d8persota. La clau ha sigut el 4de9folre que només han pogut carregar (degut principalment al temps perdut per l'indecisió d'un dels dosos) i que ha deixat tocat a algun membre del 3persota. Llàstima perque m'hagués agradat veure'l. Vull dir que m'hagués encantat que valtros no el veiéssiu i jo sí... A tercera ronda han tirat el 2d8f, que sorprenentment només han carregat (s'ha enfonsat el folre) És un fet que dignifica encara més aquest castell. El més destacat dels Xicots ha sigut el 2d7carregat (un entrebanc, sobretot per concienciar a una canalla que avui s'ha mostrat indecisa) i els Castellers de Terrassa han fet castells de 7imig molt correctes, com sempre (i potser millors que els que podiem oferir naltros avui)

Doncs ja està. Fins hi tot m'he assentat en un dels bancs que hi ha emmig de la Plaça de la Vila, tot flairant l'olor de pollastre a l'ast. Preparant-me pel suplici de diumenge que ve. O no? Digueu-me que estic equivocat. Sius-plau.

(2) Comments

  1. Anònim On 19/5/08 14:35

    Tu ves perden-te la ronda de pilars... que ja saps què et va passar per Sta. Úrsula, pajaru!!!!

    Jordi

     
    Anònim On 19/5/08 19:13

    ah, me n'oblidava, però lo més cutre d'ahir va ser veure el Juanacho anant a protestar a l'arbitre mentre descarregaven el 2 de 7. Això si que va ser de vergonya aliena com diu el Roger.
    Un dia que va al camp...

    Jordi